Vereniging Ondernemend Reek

 

Volg ons:

Volg Ondernemend Reek op Twitter Like en volg Ondernemend Reek op Facebook Ondernemend Reek op LinkedIn

Uitnodiging Open Coffee Landerd

Elke derde vrijdag van de maand Open Coffee LanderdReekse ondernemers worden uitgenodigd om aanwezig te zijn bij Open Coffee Landerd!

Elke 3e vrijdag van de maand
09:00 uur – 11:00 uur

Herberg d’n Brouwer
Kerkstraat 62a
5411 BC Zeeland
www.herbergdenbrouwer.nl 

Wat is een Open Coffee?

Elkaar ontmoeten, met vaste regelmaat, op een vaste tijd en plaats. Om kennis te maken, kennis te delen en uiteraard, om koffie te drinken. Samen: ondernemers, freelancers, collega's en concollega's. Ofwel, ondernemende en geïnteresseerde mensen uit Landerd en omgeving. De aanmelding is gratis, echter de consumptie is voor eigen rekening. Na de eerste succesvolle editie van Open Coffee Landerd is besloten dit elke derde vrijdag van de maand te organiseren op de vaste locatie Herberg d’n Brouwer in Zeeland!

Kom gezellig langs

Kom gezellig langs op Open Coffee Landerd en nodig eventueel ook je relaties en collega ondernemers uit! Ook interessant: Elke gast op onze Open Coffee krijgt een gratis Verkoop App op zijn/haar smartphone of tablet! Wij plaatsen uw bedrijfspresentatie in deze app en andere bedrijven met dezelfde app hebben meteen zicht op uw bedrijf!

Open Coffee Landerd op social media

Vergeet je ook niet bij de Linkedin groep aan te melden, om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en discussies. Like ons op Facebook en volg ons op Twitter.

Tot de Coffee!