Vereniging Ondernemend Reek

 

Volg ons:

Volg Ondernemend Reek op Twitter Like en volg Ondernemend Reek op Facebook Ondernemend Reek op LinkedIn

Praktijk Jij en Ik, orthopedagogische praktijkPraktijk Jij en Ik

Erkende zorginstelling en orthopedagogische praktijk voor kinderen, jongeren en volwassenen met ontwikkelingsproblemen en -stoornissen

 

Bedrijfsgegevens

Martijn en Sandy Vos
Noordhoek 38
5375 AS  Reek
06-41143151
KVK: 17258071

 

Orthopedagogische praktijk

Praktijk 'Jij en Ik' is een erkende zorginstelling die zich sinds 2006 richt op het bieden van begeleiding en behandeling aan kinderen, jongeren en (jong)volwassenen met ontwikkelingsproblemen of -stoornissen, zoals AD(H)D, een autisme verwante stoornis of een licht verstandelijke beperking. Daarbij wordt tevens het omringende netwerk betrokken. De praktijk biedt een totaalaanbod dat flexibel ingezet kan worden en varieert van lichte ambulante zorg tot meer intensieve begeleiding en (gezins)behandeling. Concreet kunnen gezinnen bij Praktijk 'Jij en Ik' terecht voor individuele- en groepsbegeleiding, behandeling, logeeropvang, cursussen/trainingen, diagnostiek, advisering en consultatie voor de nulde en eerste lijn. 

 

  www.praktijkjij-ik.nl 
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
  https://twitter.com/praktijkjijenik